Zakenreizen

Zakenreis op maat

Een ondernemer die regelmatig een zakenreis boekt, heeft vaak een eigen reisbeleid en reisbudget. De Value Managers van Mainport Travel Management bieden u altijd een zakenreis aan die past binnen uw reisbeleid en –budget. Zo bent u niet alleen verzekerd van voordelige business class tickets, maar ook van een zakenreis die precies aansluit bij uw wensen.

Travel Management

Natuurlijk wilt u niet te veel betalen voor uw zakenreis. Mainport Travel Management zorgt voor de naleving van uw reisbeleid. De Value Manager neemt ook de langere termijn in overweging zal uw reizigers adviseren over de verschillende mogelijkheden en voordeligste opties. De besparingen die dit oplevert, maar ook de gemiste besparingen wanneer er voor een andere zakenreis wordt gekozen, worden voor door Mainport Travel Management nauwkeurig voor u bijhouden. Zo behoudt u altijd het overzicht over de reizen die binnen uw organisatie gemaakt worden, en de kosten die u per zakenreis maakt.

Aan de hand van onze overzichtelijke rapportages adviseren wij u tussentijds over eventuele aanpassingen in uw reisbeleid. Zo geven we samen, op basis van ervaring, business travel verder vorm. Dit tussentijdse advies resulteert in een optimale besparing op uw reisbudget, zodat u niet meer dan noodzakelijk uitgeeft aan een zakenreis. En de besparingen? Die kunt u inzetten voor de verwezenlijking van uw groei en expansiedrift.

Voordelig op zakenreis

Met de overzichtelijke rapportages en adviezen van uw value manager bij Mainport Travel Management houdt u de regie over elke zakenreis. Zo kunt u kosten besparen en houdt u meer budget over voor waar het werkelijk om gaat: het groot maken van uw organisatie. Mainport Travel Management helpt u daar graag bij. Door de voordeligste business class tickets te vinden, die voldoen aan uw reisbeleid. Een ontspannen en goed verzorgde zakenreis en de beste business class deals, zodat u tijd en geld overhoudt om al uw zakelijke contacten goed te kunnen onderhouden.