Business class deals

Voordelig combineren met business class deals

Als gespecialiseerd zakenreisbureau hebben wij ons niet gebonden aan een vaste selectie vliegtuigmaatschappijen. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we u de beste business class tarieven bieden voor elke airline. Zo kiest u bijvoorbeeld uit de Mainport business class deals met Emirates, KLM, British Airways, Singapore Airlines of Lufthansa. Uiteraard hebben we voor elke reisklasse de beste deals bij een scala aan vliegtuigmaatschappijen.

Business class vliegen, overnachtingen en vervoer

Mainport Travel Management biedt ook business class package deals aan. Zo geniet u van nog meer voordeel door zowel uw vlucht als uw hotel en/of huurauto bij Mainport Travel Management te boeken.

Op locatie wilt u graag in een goed en verzorgd hotel overnachten. Mainport Travel Management ontzorgt ook op het gebied van accommodatie, zodat u zich ontspannen en uitgerust kunt voorbereiden op uw zaken. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Mainport Travel Management prijsafspraken gemaakt met vele hotels en lokale agenten. Zo kan uw value manager niet alleen voor uw reis, maar ook voor uw verblijf de beste business class deals verzorgen. De Mainport package deals bieden nog lagere tarieven op vluchten, wat in combinatie met de extra korting op uw overnachtingen resulteert in een mooie besparing op uw zakenreis.

Ontspannen op reis met voordelige business class deals

Dankzij de voordelige business class deals van Mainport Travel Management bent u verzekerd van een ontspannen reis en een goed verzorgd verblijf voor een vriendelijke prijs.

Uw value manager zorgt voor een voordelige vliegreis, gecombineerd met een verblijf in een goed hotel ter plaatse dat voldoet aan al uw wensen. Daarnaast kunt u ook het boeken van eventueel vervoer met een gerust hart aan Mainport Travel Management overlaten. Door te combineren ontstaan business class deals op basis van uw persoonlijke voorkeuren en wensen, tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo kunt u in alle rust uw zakelijke gesprekken voorbereiden en komt u uitgerust en goed voorbereid ter plaatse.