Werken bij

Werken bij Mainport Travel Management geeft je veel verantwoordelijkheid en de lat leggen we hoog. Heb je ambitie, wil je werk dat veel van je vraagt maar je ook beloont? Heb je ervaring en Travel Management ervaring?
Mainport TM werkt alleen met de hoogst opgeleide “Value Managers”. Naast een toeristische HBO opleiding (of gelijkwaardig door ervaring verkregen), nemen wij mensen aan met een schat aan ervaring die dit weten te vertalen naar service en kwaliteit. Daarnaast minimaal in bezit zijn van FAT II. Maar zonder passie voor het vak is kennis leuk maar ben je niet degene die we zoeken.. Bij Mainport TM denken we achter het spreekwoordelijke plankje. Hoge eisen qua kennis en passie, ja dat vragen wij, maar trekt dit je nu juist aan, de zogenoemde “Mainport Value! Ben jij zo iemand, stuur je cv en motivatie op onze contact pagina.

Herken je jezelf misschien nog niet in deze omschrijving maar zou je dit in de toekomst wel graag willen. Graag horen wij in de toekomst van je.

NOTE:  Op dit moment hebben wij “GEEN Vacatures”. Uiteraard zien we wel graag je motivatie en CV tegemoet als je enthousiast geworden bent na het lezen van bovenstaande.
Komt er een positie beschikbaar en je gegevens  en ambities sluiten naadloos aan dan nemen wij uiteraard contact met je op.

Het M.T.M. Management.

Neem contact met ons op