Business travel

Uw reisbeleid voor business travel

Een reisbeleid en een reisbudget geven richting aan business travel binnen een organisatie waar regelmatig een zakenreis wordt geboekt. Mainport Travel Management houdt voor elke geboekte zakenreis bij of deze voldoet aan het door uw organisatie vastgestelde reisbeleid. De boekingsgegevens, gemaakte kosten en gegeven adviezen van al deze reizen worden verwerkt in een gedetailleerd Management Report.

Business travel adviezen op maat

Aan de hand van het Management Report kan Mainport Travel Management u tussentijds adviseren over de naleving van uw beleid rondom business travel. Zo ontdekt u bijvoorbeeld of het voor uw organisatie interessant is om een kortingscontract af te sluiten met een vaste leverancier. De voor- en nadelen en de mogelijkheden voor het sluiten van een dergelijk contract worden van tevoren door uw value manager uitgebreid met u besproken. Als blijkt dat een dergelijke regeling aansluit bij uw wensen en het beleid van uw organisatie ten aanzien van business travel, kunt u met een geselecteerde preferred partner om de tafel gaan zitten. Zo bespaart u in de toekomst nog meer op uw zakenreis.

Besparingen op alle onderdelen

Niet alleen op het gebied van business class tickets worden mogelijke, gerealiseerde en gemiste besparingen voor u in de gaten gehouden. Ook de overige aspecten van business travel, bijvoorbeeld het verblijf in verschillende hotels en het boeken en gebruiken van huurauto’s wordt voor u bijgehouden. Zo houdt u de regie over alle business travel uitgaven binnen uw organisatie en kunt u op alle onderdelen een flinke besparing realiseren. En dat resulteert al snel in langdurige besparingen op uw reisbudget.

Mainport Travel Management informeert u graag over de business travel mogelijkheden voor uw bedrijf. Voor meer informatie belt u 085 – 27 37 985