ESTA & ETA

Reist u naar de VS of Canada? Dan bent u verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming (ESTA voor de VS of ETA voor Canada) voordat u aan boord van een vliegtuig of schip stapt.vs-esta-pag

Deze reistoestemming kunt u online aanvragen via de website van ESTA of ETA. Wij raden u aan de aanvraag ten minste drie dagen voor vertrek in te vullen, zodat toestemming tijdig kan worden verleend. Daarnaast is het aan te raden de autorisatie af te drukken en mee te nemen bij het inchecken. Als er een toestemming wordt gegeven, dient u een visum aan te vragen via de ambassade.

ESTA-autorisatie is geldig voor een periode van maximaal twee jaar of tot de datum waarop uw paspoort verloopt. De gegevens die betrekking hebben op uw reisbestemming en verblijfsadres geeft u wel bij iedere reis opnieuw door. Voor een ESTA-aanvraag worden kosten in rekening gebracht door de Amerikaanse overheid.

Dien uw aanvraag in

Direct uw aanvraag indienen voor een reis naar Canada of de VS? Klik dan hieronder op de aanvraaglink van uw bestemming.
Aanvraagformulier ESTA (Verenigde Staten)
Aanvraagformulier ETA (Canada)

Neem contact met ons op