Business class vliegen

Business class vliegen wordt steeds belangrijker

Mainport Travel Management merkt dat onze relaties steeds vaker business class vliegen. En dat kan, dankzij onze scherpe business class deals met onder andere British Airways, Singapore Airlines, Lufthansa en niet te vergeten KLM. Bij Mainport Travel Management vindt u altijd business class tickets die aansluiten bij uw wensen en voorkeuren, voor een prijs die past binnen uw budget voor business travel.

Ontspanning tijdens en na de reis

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat niet alleen de zakenreis zelf belangrijk is. Minstens zo belangrijk is het dat de reiziger uitgerust en ontspannen op de plaats van bestemming aankomt. Zo kan uw vertegenwoordiger zich volledig richten op het goed uitvoeren van zijn missie voor de organisatie, zonder zich zorgen te hoeven maken over reis, verblijf of vervoer. Een uitgeruste vertegenwoordiger kan zich meer richten op zijn werk, is alerter tijdens besprekingen, kan productiever te werk gaan en is daarmee van meer toegevoegde waarde voor de organisatie.

Met business class vliegen via Mainport Travel Management bent u verzekerd van een ontspannen zakenreis met een goed geregelde aankomst op de plaats van bestemming. U kunt business class vliegen zelfs combineren met andere faciliteiten, zoals een verblijf of vervoer op de plaats van aankomst, via onze voordelige business class deals. Zo draagt Mainport Travel Management bij aan uitgeruste reizigers die goed voorbereid, alert en zelfverzekerd het zakenoverleg in stappen.

Business class vliegen met de beste deals

Business class vliegen hoeft niet duur te zijn. Mainport Travel Management gaat voor u op zoek naar de beste business class deals die passen bij uw wensen en uw reisbudget. Zo wordt business class vliegen een ontspannen beleving die een toegevoegde waarde kan bieden aan uw organisatie. Neem gerust eens de proef op de som! U zult zien dat u in Mainport Travel Management de juiste partner voor elke zakenreis heeft gevonden.